Våra tjänster

Vart är ni på väg? Vilka mål siktar ni mot? Vi hjälper er att hitta de mest kostnadseffektiva lösningarna, att uppfylla lagar och regelverk och att få kontroll över företagets ekonomi. Så att ni kan känna er trygga med er ekonomi och i stället sikta på att uppfylla era mål.

 

Vi erbjuder allt ifrån helhetslösningar till enskilda delar och skräddarsyr en lösning helt utifrån dina behov.

 

Löpande bokföring

En hög med kvitton från dig förvandlar vi till månads-avstämningar, moms-rapporter och arbets-givardeklarationer.

Fakturering

Vi hjälper er med kund-fakturering och leverantörs-fakturahantering – med andra ord att ni får betalt och betalar i tid.

Lönehantering

Allt ifrån utbetalning av lön, beräkning av förmåner till semesterlönehantering och kontrolluppgifter – fixar vi.

Årsbokslut

Vi hjälper er att samman-fatta årets ekonomi i ett bokslut. Något som kan vara skönt att få hjälp med då det bland annat är underlag för beskattning.

Årsredovisning

Vi hjälper er med informationen som ska lämnas in till Bolagsverket – både att ta fram underlag och sammanställa dokument.

Bolagsdeklarationer

I samband med ert bokslut hjälper vi er att deklarera företagets inkomster och att rapportera dem till berörda myndigheter.

Myndighetskontakter

Ibland kan det vara svårt att ens veta vad man ska fråga när man ringer Skatteverket. Vi ringer åt er och ser till att ni får svaren ni behöver.

Starta bolag

Ingen ska behöva tveka om att starta bolag på grund av alla blanketter och rutiner. Vi hjälper er gärna! Behöver ni likvidera ett bolag, kan vi ordna det också.

Det är viktigt för oss att ni hela tiden är med på tåget – att ni känner att ni har kontroll. Ni får därför löpande information om ert ekonomiska läge. Vi lyfter hellre luren en gång för mycket än en gång för lite – och önskar att detsamma gäller er.

 

Behöver ni en revisor? Vi förmedlar gärna kontakt.

 

TELEFON: 070 729 44 42

MAIL: info@dlxredovisning.se

DLX Redovisning AB

Catalinatorget 8

183 68 Täby

SITE DESIGN BY: DASHENKA AB